Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 juni 2010 17:00 av Ledarn

1 år kvar till åretshöjdpunkt DOF-Lägret

Nu är det tyvär slut på DOF-lägret. Det har varit jätte kul och vara med alla ungdommarna. De var lite segt att få igång dem för frukost och städning i morse. Men efter att få sina proppar urdragna ur madrasserna så kom de i gån men den segaste av dem hade ingen sådan madrass. Så vi skyller madrassen för att hon var klar sist. Snabbast var Charlie men han fuskade genom att veta att hans madrass hade omvänd funktion på den elektriska pumpen. Efter frukost och utpackning i bilen var det dags.....

19 juni 2010 23:17 av Maj-Britt

Vendlakavlen

Otroligt väl kämpat tjejer. Jag fattar att ni har haft det tufft. Långt och svårt kan jag förstå, men finns kämpaglöden fixar man det mesta. Det har ni gjort och alla fullföljde. Jag är verkligen inponerad. Grattis till er alla.

19 juni 2010 20:26 av Ledarn

forts på nedan

Och trapporna dög inte nejdå man skulle klättra up mitt i. Endast ledaren och en till tog trapporna hela vägen. Där avnjöts utsikten över Falun för att sedan skynda tillbaka för att hinne med dusch middag för storbildsfilmens start.
Flera av ungdommarna sade att det var bland det godaste de ätit men Emma talade om hur det är. "HUNGERN ÄR DEN BÄSTA KRYDDAN"
I morgon blir det tidig frukost, städning och uppgörelsen i mästarnas mästare. Forts på fredagens övningar.

19 juni 2010 20:22 av Ledarn

forts på nedan

En i gänget gick inte felfritt och fick hjälp av en klubb kamrat. Vi kontrollen efter drog den mest rutinerade igen i väg snett. Ja ja tänkte den andra. Men efter en stund hör denna ett grymtande i skogen brevid sig och ett starkt "MACKA PACKA" skreks ut. Den rutinerade hade insett sitt nya misstag. Målet var nedanför hoppbackarna. Innan sista banan hade alla klagat på trötthet och efter denna bana trodde ledarn att det skulle vara än värre. Men icke. Alla skulle upp för 90meters underbacken.

19 juni 2010 20:18 av Ledarn

fors. från nedan

protokollet. Sen gick bortan för hoppbackarna. Där vi i relativt öppen natur körde en medeldist.
Alla skötte sig bra trots att man passerade genom hagar med får som man gärna ville klappa. Sen kom kraftmätningen. Linjeporintering uppför mördarbackarna på Lugnet. AOK höllet inte lägrets högsta tempo uppför backarna kanske beroende på att ledaren själv var så pigg på att springa upp.
När vi var på toppen skulle vi ta tag i sista banan för dagen. Kort orientering ner till Lugnet.

19 juni 2010 20:13 av Ledarn

DOF-Läger inget mot ett kungligt bröllop.

En tuff dag börjar gå mot sitt slut. Några av ungdommarna sade att de aldrig tränat så mycket på en dag. Först linjeorientering med kontrollpunkter, sedan banor med varierande svårighet. Vår äldsta ungdommar fick inga stigar med på kartorna i ett stigrikt område. Sen avnjöt vi lunch som inte passade riktigt alla i smaken. ( Vissa skulle behövt äta mer ). Eftermiddagen startade vi mjökt med en minigolf där banorna var rena turist resan genom Falun. Det blev allt från hål in one till kringlor i ..

19 juni 2010 11:23 av Anneli Ö K

DOF

TACK till Ledarn för att Du tar hand om våra ungdomar. Hoppas Elias sköter sig ;-) Kul att Ni rapporterar om Er övningar!

19 juni 2010 09:00 av Ledarn

DOF LÄGRET BÄTTRE ÄN JUKOLA

Nu har vi fått frukost gjort morgon toaletterna och skickat låtar mellan mobilerna. Alla är pigga och mätta efter att alla tillsist ätit sin frukost. Snart skall vi i vär på flermomentsövning. Med lite blandade övningar så som linjeol, kurvbildol, kompassgångsträning.

19 juni 2010 08:57 av Ledarn

DOF LÄGRET BÄTTRE ÄN JUKOLA

Mästarnas mästare var en lång och hård kamp med krav på armstyrka, almänna kunskaper, teamwork, och intelligens. Det tog tid. Sista laget kom i mål strax före 22. Vi fick vi natta macka och sedan utöva konsten att få ett gäng ungdommar att slappna av och somna. Ett par av oss hade riktigt svårt att hitta rätt sätt. Natten flöt lungt förutom att en luftmadrass inte höll tätt och gjorde att vederbörande vaknade på hårt underlag.

18 juni 2010 18:25 av Ledarn

DOF LÄGER BÄTTRE ÄN JOKKOLA

Äntligen DOF-läger igen. Vi alla Elias,Emma,Frida,Hanna,Cornelia,Amanda och ledaren är på plats. Vi har genomfört en lite sprint tävling med gott resultat. Inte helt enkelt för alla med de detaljerade kartorna där vägar inte längre är svarta på kartan. Men alla gjorde det riktigt bra. Nu efter en underbar Tacobuffe äts det godis trots att det inte är lördag i väntan på mästarnas mästare. 22 blandade lag skall göra upp om påäng inför söndagens äventyrs orientering.

Sponsorer

Sponsorer

Sponsorer

----------------

Avesta orienteringsklubb - Klubben för alla!

----------------

Vill du bli medlem i AOK läs mer här!

----------------

21info juni.pdf
21 info apr.pdf
21 info jan.pdf
20info okt.pdf
20info aug.pdf
20info mars.pdf

19info nov.pdf
19 Info sept.pdf
19 info mars.pdf
190122 info jan-feb.pdf

181106infoblad.pdf
181001 Info septokt.pdf
180828 Info.pdf
180614 Info.pdf

---------------------

räknare
antal besök sedan 090405

Stöd Avesta OK
----------------
SERVICE

 Städning motionsanläggningen
V44 1-7/11 My o Johan Blixt

V46 15-21/11 Robin Olsson o Johan Wanner
V48 29/11-5/12 Anna Ericson o Svetlana Norlander
V50 13-19/12 Tarja o Michael Blixt
V52 27/12-2/1 Anna-Karin Lövgren o Josefin Cedergren

Torsdagsfika
28 okt Lena Liljefors och Hasse Käck
4 nov Micke o Johan Blixt
11 nov Tom Hansen o Erik Johansson
18 nov Solweig Palm o Lennart Vessberg
25 nov Lennart Eriksson o Inge Sundstedt

(Komplett lista under fliken Tråbacken)

Aktuella uthyrningar
Pausat under coronatiden

---------------

Postadress:
Avesta OK - Orientering
Box 49
77421 Avesta

Kontakt:
Tel: 0704642349, 022652924
E-post: info.avestaok@gmail....

Se all info