Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
25 juli 2009 08:39 av Lovisa

Hemma igen!

Hemma igen efter två veckor i husvagn, den sista i Eksjö. Det var min första o-ringen och jag har hört många som sagt:
-Ta det lugnt till första kontrollen på etapp1! Den bommar man ofta!
Jag tog det hyfsat lugnt och spikade den direkt! Efter det följde hela banan med några missar men jag gjorde min första långdistans i år under timmen, och till min stora glädje hände samma sak etapp2! Etapp3 pratar jag inte om, men efter vilodagen var det dax för medel. Forts. följer...

24 juli 2009 23:22 av Bo-Göran

O-ringen

Jaa, nästa år måste man ju åka själv för att få reda på vad som händer, verkar som några enstaka nu hittat en förfärligt liten elkontakt igen,finns det inget mer än den där fästingen attrappotera om, o appropå på fästing Tycker min kompis läkare att alla orienterare borde vaccinera sig mot TBE, en billig försäkring mot de svåra följder TBE kan ge , dock i o för sig liten risk, men den finns.

24 juli 2009 23:22 av Bo-Göran

O-ringen

Jaa, nästa år måste man ju åka själv för att få reda på vad som händer, verkar som några enstaka nu hittat en förfärligt liten elkontakt igen,finns det inget mer än den där fästingen attrappotera om, o appropå på fästing Tycker min kompis läkare att alla orienterare borde vaccinera sig mot TBE, en billig försäkring mot de svåra följder TBE kan ge , dock i o för sig liten risk, men den finns.

24 juli 2009 22:59 av Anneli

Måste bara svara

Vi som såg Hansi och hans lilla husdjur på onsdagskvällen kan nog definitivt säga att det sög musten ur honom, har sällan sett en människa så blek som han när han förstod att det var en fästing. :-)
Ha en trevlig tripp till Österrike.

24 juli 2009 22:17 av Hansi

Lite mer O-ringen

Det som var riktigt intressant efter alla etapper var att få ut gps spåret på tävlingskartan hos mapandcoach. Det var svart på vitt och ett väldigt bra hjälpmedel för att se hur de olika missarna gått till. Även farten registrerades med olika färger så det var intressant att följa de som använt sig av gps klockor.

Tror så här i efterhand att det var fästingen på onsdagkvällen som sög musten ur mig och gjorde att medeldistansen inte riktigt gick som jag ville.

24 juli 2009 21:51 av Hansi

O-ringen

Då var o-ringenpremiären avklarad och det blir säkert fler gånger. Riktigt nöjd med dagen och det blev lite av en revansch efter gårdagens fiasko.

Tyvärr blev det ingen 6:e etapp den här gången utan nu är det bara att ladda om batterierna inför Österrikeresan. Hade helt klart störst bil och minst husvagn i gänget men många nyfikna ögon kollade in ekipaget.

Bortsett från allt regnväder så var det en riktigt trevlig upplevelse i Eksjö.

Riktigt trivsamt och glatt var det i AOK byn!

22 juli 2009 20:17 av Anneli

Forts

Hansi har återigen haft sönder byxorna, det blir dyrt om han fortsätter så här.
Lennart har lite problem med siffror, men det får han nog berätta själv om, vi är dock alla eniga om att han nog borde springa med glasögonen på. Lite tveksam till om han fixar att springa med GPSen:-)
Nu spar vi lite batteri, det blir garanterat mer historier när vi kommer hem.
Ha det bra allihop, från oss i Eksjö.

22 juli 2009 20:13 av Anneli

Berätta!

Det är inte lätt att berätta eftersom vi har begränsad tillgång till el, och därmed till datorer... men nu har vi gjort en laddning och kan rapportera att här är rätt ok, vi har vattentoaletter och jag hörde från en veteran att det inte var bra, det skulle vara bajamajor som vanligt...
Mina egna mål har varit att inte bli sista svensk och att ha minst 5 stycken efter mig, det har jag lyckats med även om Steffe säger att de svenskarna måste varit inflyttade! Fler rapporter kommer. forts följer

22 juli 2009 11:35 av Thomas N

Rapportera!

Jag har fått påpekande av bl a Bo-Göran. Han och även andra vill ha mera insiderrrapporter från Eksjö. Idag är ni löplediga. Berätta!

21 juli 2009 23:10 av Anneli och Erika

Lite rapport

Thomas tyckte att Kennet och jag skulle hedras för att vi vill lära oss orientering den hårda vägen... och nog har den varit hård alltid. Idag var det både stup mitt i vägen på mitt vägval och stup som försvann i skogen... men... 33 minuter senare så återfann jag det i verkligheten, skam den som ger sig. Tyvärr B-G så höll inte brallorna av ett känt märke för turen nedför en stenig och "rotig" brant, kanske kan vi förstärka dem med något pansaraktigt?
Mer rapporter kommer

Sponsorer

Sponsorer

Sponsorer

----------------

Avesta orienteringsklubb - Klubben för alla!

----------------

Vill du bli medlem i AOK läs mer här!

----------------


21infonov.pdf
21info juni.pdf
21 info apr.pdf
21 info jan.pdf
20info okt.pdf
20info aug.pdf
20info mars.pdf

19info nov.pdf
19 Info sept.pdf
19 info mars.pdf
190122 info jan-feb.pdf

181106infoblad.pdf
181001 Info septokt.pdf
180828 Info.pdf
180614 Info.pdf

---------------------

räknare
antal besök sedan 090405

Stöd Avesta OK
----------------
SERVICE

 Städning motionsanläggningen
V48 29/11-5/12 Solveig Palm o Lennnart Vessberg

V50 13-19/12 Tarja o Michael Blixt
V52 27/12-2/1 Anna-Karin Lövgren o Josefin Cedergren

Torsdagsfika
2 dec Fam Borgström
9 dec Birgitta o Per Westman
16 dec Lisbeth Eurén o Peter Svensson
13 jan Hansi Kraus o Mattias Johansson

(Komplett lista under fliken Tråbacken)

Aktuella uthyrningar
Pausat under coronatiden

---------------

Postadress:
Avesta OK - Orientering
Box 49
77421 Avesta

Kontakt:
Tel: 0704642349, 022652924
E-post: info.avestaok@gmail....

Se all info