Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
21 juni 2010 13:19 av Sonja

DOF-lägret

Årets stora händelse för våra ungdomar! Stort TACK till ledare och chafförer. Roligt att höra alla berättelser när Frida kom hem. Bla. tyckte hon att Jukola fått för mycket uppmärksamhet när det är så roligt på DOF lägret!

20 juni 2010 22:40 av Anneli Ö K

TACK!

TACK LEDARN! för att Du ställt upp för våra ungdomar hela helgen! STOR Eloge till Dig!!! /Anneli

20 juni 2010 21:12 av Daniels

Till Rikslägret

OM det behövs så kan Ullis köra upp ungdommarna till Sälen. Så de slipper släpa allt med på tåg och buss. Jag vet inte om detta kommer fram till dem som berörs men vi hoppas. Är det så att Ni tycker att detta är en bra idé? Hör då av er. Hem resan borde inte vara något större problem eftersom det är många på sälen lägret.

20 juni 2010 17:11 av Ledarn

forts på nedan

men alla löagen hann innan maxtiden. Sedan stod det klart vilka som tre lag som var i final. Fridas lag var med och gjorde en bra insatts med att leta godis i underbacken. Frida var verkligen snabb att hitta sin godis. Var det bristen på godis under helgen som skärpt hennes syn. Grattis Frida till andra platsen. Grattis även till Charlie till 5 platsen på sprinten i fredags. Tillsist så vill jag tacka alla ungdommarna för helgen. Ni är underbara och det är en fröjd att vara ledare på dessa läger

20 juni 2010 17:05 av Ledarna

forts på nedan

för upplösningen av mästarnas mästare. De 22 6-manna lagen startade med 30 min mellanrum i jaktstarts ordning från bromsplanen nedanför hoppbackarna. I första gruppen var vi representerade med Frida och i sista gruppen med Amanda. Resten där i mellan. På en timmer och 45 minuter skulle de klara alla kontrollerna och komma tillbaka. De tre bästa lagen skulle göra upp i finalen. Det blev straff i form av avdrag för alla som var borta efter 11:15. Det var spännande och se de sista minuterna......

20 juni 2010 17:00 av Ledarn

1 år kvar till åretshöjdpunkt DOF-Lägret

Nu är det tyvär slut på DOF-lägret. Det har varit jätte kul och vara med alla ungdommarna. De var lite segt att få igång dem för frukost och städning i morse. Men efter att få sina proppar urdragna ur madrasserna så kom de i gån men den segaste av dem hade ingen sådan madrass. Så vi skyller madrassen för att hon var klar sist. Snabbast var Charlie men han fuskade genom att veta att hans madrass hade omvänd funktion på den elektriska pumpen. Efter frukost och utpackning i bilen var det dags.....

19 juni 2010 23:17 av Maj-Britt

Vendlakavlen

Otroligt väl kämpat tjejer. Jag fattar att ni har haft det tufft. Långt och svårt kan jag förstå, men finns kämpaglöden fixar man det mesta. Det har ni gjort och alla fullföljde. Jag är verkligen inponerad. Grattis till er alla.

19 juni 2010 20:26 av Ledarn

forts på nedan

Och trapporna dög inte nejdå man skulle klättra up mitt i. Endast ledaren och en till tog trapporna hela vägen. Där avnjöts utsikten över Falun för att sedan skynda tillbaka för att hinne med dusch middag för storbildsfilmens start.
Flera av ungdommarna sade att det var bland det godaste de ätit men Emma talade om hur det är. "HUNGERN ÄR DEN BÄSTA KRYDDAN"
I morgon blir det tidig frukost, städning och uppgörelsen i mästarnas mästare. Forts på fredagens övningar.

19 juni 2010 20:22 av Ledarn

forts på nedan

En i gänget gick inte felfritt och fick hjälp av en klubb kamrat. Vi kontrollen efter drog den mest rutinerade igen i väg snett. Ja ja tänkte den andra. Men efter en stund hör denna ett grymtande i skogen brevid sig och ett starkt "MACKA PACKA" skreks ut. Den rutinerade hade insett sitt nya misstag. Målet var nedanför hoppbackarna. Innan sista banan hade alla klagat på trötthet och efter denna bana trodde ledarn att det skulle vara än värre. Men icke. Alla skulle upp för 90meters underbacken.

19 juni 2010 20:18 av Ledarn

fors. från nedan

protokollet. Sen gick bortan för hoppbackarna. Där vi i relativt öppen natur körde en medeldist.
Alla skötte sig bra trots att man passerade genom hagar med får som man gärna ville klappa. Sen kom kraftmätningen. Linjeporintering uppför mördarbackarna på Lugnet. AOK höllet inte lägrets högsta tempo uppför backarna kanske beroende på att ledaren själv var så pigg på att springa upp.
När vi var på toppen skulle vi ta tag i sista banan för dagen. Kort orientering ner till Lugnet.

Sponsorer

Sponsorer

Sponsorer

----------------

Avesta orienteringsklubb - Klubben för alla!

----------------

Vill du bli medlem i AOK läs mer här!

----------------


22infojan.pdf
21infonov.pdf
21info juni.pdf
21 info apr.pdf
21 info jan.pdf
20info okt.pdf
20info aug.pdf
20info mars.pdf

19info nov.pdf
19 Info sept.pdf
19 info mars.pdf
190122 info jan-feb.pdf

181106infoblad.pdf
181001 Info septokt.pdf
180828 Info.pdf
180614 Info.pdf

---------------------

räknare
antal besök sedan 090405

Stöd Avesta OK
----------------
SERVICE

 Städning motionsanläggningen
V14 (4-10/4) Ritva Kärkkäinen o Stefan Nyberg
V16 (18-24/4) Marlene o Jonas Engström
V18 (2-8/5) My Sandberg o Ola Janhager

Torsdagsfika
(Slut för säsongen)

Aktuella uthyrningar
Pausat under coronatiden

---------------

Postadress:
Avesta OK - Orientering
Box 49
77421 Avesta

Kontakt:
Tel: 0704642349, 022652924
E-post: info.avestaok@gmail....

Se all info