Hoppa till sidans innehåll

Leksandslägret 4-5/9 info

07 SEP 2021 09:41
Leksandslägret är en succé redan innan det börjat. Ett fantastiskt gensvar att vara med. Så otroligt glädjande med flera nya familjer på plats. Tillsammans kan vi alla göra det till en riktigt höjdare. Här kommer ytterligare info!
  • Uppdaterad: 02 SEP 2021 09:41

Information om sprinten:
https://eventor.orientering.se/Events/Show/30015

Information om sprintstafetten:
https://eventor.orientering.se/Events/Show/37819

AOK:s lag
https://eventor.orientering.se/Events/Entries?eventId=37819&organisationId=41

Nya bud om stafetten. Ta med era pinnar. Vi har klubbpinnarna med

Nyaste info!
Här kommer lite info om Leksandshelgen, framförallt till er nya men förstås också till alla andra.
Det är viktigt att ni alla nya ställer hur många frågor som helst (det kan finnas många). Lika viktigt att alla som varit med tidigare är bra ambassadörer för de nya och hjälper alla tillrätta.

Lördag – sprinten i Sommarland
Första start är 10:00 för de som är anmälda i klass sedan tidigare. Väljer man att anmäla sig på plats, som flera av er nya kommer att göra får man starta mellan 9:30-11:00. Det brukar vara lagom att vara på plats ca 1 timme innan start. Därför tycker vi att ni bör vara på plats senast 10:00. Dessutom 1 km att gå till starten.

Samling där är vid Sommarlands parkering, ca 11 mil från Avesta och ca 1,5 timme att köra. Vi som har bokat stugor kan inte åka till den direkt utan förhoppningsvis får vi tillträde till dem direkt efter tävlingen. Jag hoppas kunna ge besked där och då.

Vid tävlingen samlas vi vid Avesta OK flaggan, där kommer bl.a Thomas och Stefan att finnas och hjälpa er till rätta. Där finns SI-pinnar, kartpassare och AOK-tröjor. 

Boendet
Vi är 35 personer som ska bo i stugor, mao ca 6 i varje. Vi har 6 st 8-bädds stugor så det finns gott om utrymme. Incheckning troligen direkt efter sprinten, Stefan fixar nycklarna till alla husen. 1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med våningssäng 120 bädd nere och 90 uppe, 1 rum med 2 våningssängar samt ett loft med bäddsoffa. Fullt utrustade, tom med bastu. Sängkläder ska medtagas! Tyvärr måste vi själva sköta städningen på söndag morgon så tipset är väl att inte lorta ner så mycket (slutstädning kostar 1500:- och tyvärr kunde de ej erbjuda RUT-städning). Stugorna ligger i område Tallbacken.

Några har husvagn och husbil, de får lösa sitt på egen hand. (Har någon ångrat sig och vill ha boende så löser jag det)

Matpaket
För de som valt matpaket så serveras lunchen 12-14, Tacobuffén 18-19 och frukosten 7:30-9. Vet ej var men i närheten. Klubben kommer att faktureras detta, så det ekonomiska löser vi efteråt.

Lördag em – sprintstafett på campingen
Första start då är 15:00, ”i mån av tillgång på kartor går det att anmäla lag på lördag fm” enligt PM. Här kommer det att finnas en hel del frågor om hur det går till osv. Jag föreslår att vi träffas 13:30 i närheten av hus 49 för att reda ut alla frågetecken. Sedan hoppas vi förstås på full uppbackning från hejaklacken (alla som inte är med?)! 

Samling lördag kväll
Jag föreslår samling 19:30 för att summera dagen och lägga upp taktiken för söndagen (hus 49 om vi inte hittar annat ställe). 

Söndag
Städning och utcheckning senast 11:00.

Tävlingen är då vid Granbergets skidanläggning ca 10 km väster om Leksand. Första ordinarie start är 10:00, direktanmälan får starta mellan 9:30-11.

Stefan 070-786 50 90, prata in något eller SMS:a om jag ej svarar. This is a mailto link

 

Miniläger i Leksand 4-5 september

Helgen 4-5 september blir det 3 DM tävlingar i Leksand. Sprint, sprint-stafett och långdistans. AOK bjuder alla medlemmar på boende vid sommarland. Vill man bara vara med på lördagen så är det helt okej. Sommarland är stängt för säsongen men på campingen finns minigolf, hoppområde, vattenrutsch, lekpark mm.

Vi hoppas att många vill vara med, både nya och gamla medlemmar!

För er som är helt nya
Ni som är nya för i år har säkert miljontals frågor. Var inte rädd för att ställa dom. Som kommentar, mail eller telefon till nån.

Här förklarar vi lite om helgen.
Den är verkligen till för hela familjen!
Anmälan till tävlingarna som det står om här nedanför behöver ni inte oroas över. Barn och förhoppningsvis föräldrar som vill springa anmäler vi på plats i så kallade Öppna klasser. Det finns banor för alla vid alla tillfällen (två på lördag) och ett på söndag.
Ni som vill ha matpaket bör meddela någon. Det kan anmälas på plats men bätte att göra det innan.

Tävlingarna
Lördag fm är det sprint-DM inne Leksands sommarland, alltså korta snabba banor. Lördag em är det sprintstafett i campingområde och skogen intill, ”Team sprint” med 2 löpare som springer 2 sträckor var. (korta banor där jag just nu håller på och kollar svårigheten samt om det möjligen finns någon direktanmälan). Söndag är det långdistans DM i Granberget (alltså vanlig tävling nordväst om Leksand)

Anmälan till tävlingar och mat ordnar var och en i Eventor, senast söndag kväll (eller tar hjälp av någon i ungdomsgruppen).

Boendet
6-8 bädds stugor är bokade intill sommarland och klubben står för övernattningen. Vill du hellre ta med husvagnen/ husbilen så kan vi stå för motsvarande kostnad. Pga coviden har jag valt ganska luftiga stugor med flera olika sovrum, vi försöker anpassa stugor och rum på bästa vis.

Boendet bokas som kommentar på hemsidan eller direkt till Stefan, This is a mailto link eller 070-786 50 90 (jag bokar på stugor succesivt och så länge det finns några kvar).

Mat
Stugorna är fullt utrustade och möjlighet finns förstås för den matlagning var och en önskar. Där finns också möjlighet att boka matpaket; lunch, tacobuffe och frukost för 330:- (under 14 år 210:-). Men naturligtvis gör man som man vill med matbiten. Matpaket bokas i Eventor.

Följande är anmälda:

Övernattning stuga
Maria Strömberg, Anna-Karin Lövgren, Stefan Nyberg, Ritva Kärkkäinen, Ola Jernström, Marlene Engström, Jonas Engström, Noel Engström, Smilla Engström, Leiah Sandberg Janhager, Theo Lindell, Andreas Lindell, Aino Leijon, Johan Blixt, My Blixt, Tilde Blixt, Linnea Blixt, Fredrik Borgström, Lotta Borgström, Tilda Borgström, Hedda Borgström, Svea Borgström, Malte Borgström, Micke Blixt, Lars Lundén, Monica Lundén, Leif Markfjärd, Susanne Markfjärd (ev), Thomas Nyberg, Viktor Lunden, Helena Persson, Sara Rudh, fam Gladh (4)

Övrnattning husvagn/ husbil

Titti Rudh, Fam Ögren (4), Anton och Peter Zetterström, Hansi Kraus

Endast deltagande lördag
Nova Jälmestedt, Margreth Jälmestedt (lördag)

Skribent: Thomas Nyberg
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

Sponsorer

Sponsorer

----------------

Avesta orienteringsklubb - Klubben för alla!

----------------

Vill du bli medlem i AOK läs mer här!

----------------


22infojan.pdf
21infonov.pdf
21info juni.pdf
21 info apr.pdf
21 info jan.pdf
20info okt.pdf
20info aug.pdf
20info mars.pdf

19info nov.pdf
19 Info sept.pdf
19 info mars.pdf
190122 info jan-feb.pdf

181106infoblad.pdf
181001 Info septokt.pdf
180828 Info.pdf
180614 Info.pdf

---------------------

räknare
antal besök sedan 090405

Stöd Avesta OK
----------------
SERVICE

 Städning motionsanläggningen
V14 (4-10/4) Ritva Kärkkäinen o Stefan Nyberg
V16 (18-24/4) Marlene o Jonas Engström
V18 (2-8/5) My Sandberg o Ola Janhager

Torsdagsfika
(Slut för säsongen)

Aktuella uthyrningar
Pausat under coronatiden

---------------

Postadress:
Avesta OK - Orientering
Box 49
77421 Avesta

Kontakt:
Tel: 0704642349, 022652924
E-post: info.avestaok@gmail....

Se all info